Hookstone Reclamebureau

Wie zijn wij?

Hookstone creëert no-nonsense, communiceert to-the-point en prijst transparant. Wil je (online) marketing voor je nieuwe zaak lanceren? Op zoek naar een pakkende huisstijl of drukwerk?

Bij Hookstone bieden we het hele pakket. Met andere woorden zowel on- als offline communicatie, logo- en huisstijlontwerp, social media beheer, webdesign, beletteringen, lichtreclames en printwerk. We starten met het bepalen van jouw doel en stippelen de weg uit naar de beste resultaten.

Als one-stop-shop, verloopt de communicatie dus steeds via één en dezelfde contactpersoon. Achter de schermen werken de beste schrijvers, developers en ontwerpers aan jouw opdrachten. Professioneel teamwork om jouw bedrijf op een unieke manier zichtbaar en herkenbaar te maken. 

Onze werkwijze

Hoe wij dingen doen

01

Het goede gesprek

Beginnen doen we met een goed gesprek. Op kantoor met een lekkere kop koffie of op café tussen pot en pint. We leren elkaar beter kennen en bespreken hoe we elkaar kunnen versterken.

02

Ons straffe voorstel

Wanneer het een leuk gesprek was, en dat was het waarschijnlijk wel, maken wij een offerte op. Dit natuurlijk in lijn met de gemaakte afspraken. Deze offerte is volledig vrijblijvend en gratis. Dat doen we nu eenmaal voor onze nieuwe vrienden.

03

Ready? Set, go!

Zie je onze samenwerking wel zitten? Dan gaan wij razendsnel voor jou aan de slag. Tussentijds houden we je op de hoogte van de gemaakte vorderingen. Open communicatie, daar houden we van!

04

Vrienden voor het leven

Tot slot kun jij aan de slag met je nieuwe kick-ass logo, website, drukwerk, … Ben je tevreden? Doe even een goed woordje bij je vrienden. Of laat een leuke recentie achter voor onze website of social media kanalen. Dan zijn we, om het met de woorden van Will Tura te zeggen, ‘Vrienden voor het leven’.

De persoon achter Hookstone

Over Pim

In 2013 startte Pim het all-round reclamebureau Hookstone. Al enige tijd is Hookstone een gevestigde waarde voor modern ontwerp, gebruiksvriendelijke websites en fijne samenwerkingen.

Pim Leurs is communicatiemanager met een jarenlange passie voor ontwerp en design. Na zijn studies communicatiemanagement richtte deze jonge ondernemer Hookstone op en maakte van zijn passie een succesvol bedrijf. Pim begrijpt de essentie en de nood van aantrekkelijk en functioneel ontwerp. Van het 85×55 visitekaartje tot het opzet van een gebruiksvriendelijke website.

Voor de insiders: Pim maakt graag het Belgische en Nederlandse luchtruim onveilig met zijn drone. Hij zingt op kantoor luidkeels mee met de grootste hits van vroeger en nu en kan erg genieten van het Belgisch, bourgondische leven.

Genoeg gelezen? Tijd voor actie!