Stel je vraag
* Verplichte velden
Schaduw

Hookstone, altijd zichtbaar op de juiste plek

Eind 2013 zag Hookstone het levenslicht. Wat startte als een gepassioneerde hobby, is uitgegroeid tot een volwaardig allround reclamebureau. Hookstone richt zich op een fullservice aanpak van zowel on- als offline communicatie zoals logo/huisstijl ontwerp, social media beheer, webdesign, beletteringen, lichtreclames en printwerk. 

Voordat we aan de slag gaan, bekijken we met jou hoe jij als bedrijf je plannen het best kunt realiseren. Hookstone werkt immers op maat en aangepast aan ieder budget. De communicatie verloopt steeds via één vaste contactpersoon. Dit is overzichtelijk en bespaart bovendien tijd. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij je met een passend logo, frisse huisstijl of moderne website kunt profileren. Met een goed verzorgde on- en offline communicatie heeft jouw bedrijf bovendien altijd een streepje voor op de concurrentie. 

Daarnaast hebben wij nauw contact met diverse drukkers, fotografen, copywriters, multimedia, ... Het spreekt dan ook voor zich dat wij de communicatie in jouw plaats volledig verzorgen en steeds opzoek gaan naar de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Bij Hookstone geniet je dus steeds van een volledige ondersteuning, zowel on- als offline. Bij Hookstone ben je altijd zichtbaar op de juiste plek.