over ons

Herkenbaarheid, daar werken we graag aan mee.

Reclamebureau Hookstone is de liefdesbaby van het creatieve reclamebureau en de spitsvondige toeleverancier. Een soort van ‘match made in heaven’. Dit voor gepassioneerde ondernemers en KMO’s waarmee wij een leuke, gezellige klik hebben.

Gedreven starters geven we graag een vliegende start. We helpen met de ontwikkeling van een knap logo en werken dit graag af met een complete, passende huisstijl. How you like me now?!

Of heeft jouw onderneming nood aan een frisse, dynamische wind? Kunnen we helpen bij de doorgroei? Bij Hookstone is het alle hens aan dek. We werken graag mee aan een voorspoedige toekomst.

Naast ontwerp kun je bij Hookstone terecht voor de bestellingen van al je druk-, print- en plaatmateriaal. Sinds de start van ons bedrijf bedenken en creëren wij ook diverse reclame uitingen, denk aan gevelreclames, beletteringen, zuilen en meer.

Wil jij ook graag samen aan de slag met een sterk merk? Laat het ons weten.

Wat doen wij het liefst?

Ik vind het leuk om klanten, op een informele wijze, te helpen met de groei van hun bedrijf. Samen werken, samen groeien. Meedenken en onderling sparren over nieuwe ideeën is een van mijn favoriete bezigheden. Als jonge ondernemer werk ik graag met beginnende ondernemers. De kansen en valkuilen die mijn eigen loopbaan vorm gegeven hebben, geef ik dan ook graag door. Met enige trots kan ik vertellen dat sinds de oprichting in 2013 Hookstone al meer dan 150 verschillende bedrijven geholpen heeft met de groei van hun herkenbaarheid.

In mijn vrije tijd hou ik mezelf graag bezig met mijn eigen ginmerk ‘LAM’, muziek & film. Ook organiseer ik op regelmatige basis kleinschalige evenementen voor het goede doel samen met de Rotaract van Haspengouw. Enkele voorbeelden zijn ‘Haspengouw Quizt’ en ‘Rotarally Haspengouw’.

Pim Leurs

Vormgever, webbouwer

Waarom Hookstone? Een sterke visuele identiteit is onmisbaar voor ieder bedrijf. Je kunt dan ook spreken van de hoeksteen van je bedrijf.