reclame & belettering

Opvallen in het straatbeeld

Je bent trots op jouw bedrijf of winkel, en terecht! Maar word je ook gezien? Met goede lichtreclame en belettering val je op in het straatbeeld én trek je nieuwe klanten. Al sinds 2013 creëren wij voor onze klanten mooie lichtreclame oplossingen, beletteringen en meer. Van ontwerp tot montage, alles nemen wij uit handen. Wat mag je van ons verwachten? Hoogwaardige materialen, degelijke constructies en doordachte details.
Wil jij ook graag samen aan de slag met een sterk merk? Laat het ons weten.

Wat doen we zoal?

Beletteringen

Teksten, logo’s, vlakken in de kleur van de huisstijl of full-colour fotografische afbeeldingen; je kunt het zo gek niet bedenken! Wij produceren en plakken op locatie.

Gevelreclame

Gevelreclame trekt de aandacht. Verlicht als onverlicht. We maken jouw gevelreclame in elke gewenste vorm en maat. Van standaard lichtbak tot gevelreclame in contour. Van ontwerp en constructie tot montage op locatie.

Vlaggen & banners

Jouw logo of bedrijfsnaam prominent in beeld bij je bedrijfspand? Dan is een vlaggenmast de juiste keus. Wij leveren vlaggen van hoogwaardige kwaliteit in verschillende doeksoorten.

Spandoeken

Verrassend voordelig en verkrijgbaar in verschillende materialen. Geschikt voor bouwwerven alsook de promotie van events. 

Reclamezuilen

Met een reclamezuil wijs je jouw bezoekers de weg en verwelkom je hen in stijl. Belangrijk dus dat zo’n zuil past bij de uitstraling van jouw bedrijf of organisatie.

Vastgoedreclame

Makelaarsborden, stickers en meer. Alles voor de promotie van jouw vastgoedkantoor onder één dak! Wij produceren zowel zeefdruk als fullcolour materialen aan interessante tarieven.