Stel je vraag
* Verplichte velden
 • Web

  Hedendaags webdesign
  Template-based of maatwerk
  In eigen beheer, of toch niet?

  MEER WETEN?
 • Ontwerp

  Ontwerp van logo’s
  Ontwerp van huisstijlen
  Productverpakkingen

  MEER WETEN?
 • Print

  Digitaal drukwerk
  Off set drukwerk
  Drukwerkbegeleiding

  MEER WETEN?
 • Sign

  Zeildoeken
  Roll-up banners
  Beletteringen en lichtreclame

  MEER WETEN?
Schaduw

Hookstone webdesign. Voor jou, door jou

 • Webdevelopment

  Responsive websites in eigen beheer

  Tegenwoordig is het ondenkbaar dat een bedrijf niet beschikt over een presentabele website. Graag leggen wij even de nadruk op ‘presentabel’. Om optimaal gebruik te maken van het web is het noodzakelijk dat jouw website juist is ingericht. Ben je op zoek naar een nieuwe website? Stel jezelf dan eerst de volgende vragen:

  1. Hoe groot is mijn bedrijf?
  2. Wie wil ik bereiken?
  3. Wat heb ik ervoor over om mijn doelpubliek te bereiken?

  Afhankelijk van jouw antwoord op bovenstaande vragen bieden wij je graag steeds een offerte op maat en passend binnen jouw budget. Bij onze websites is het altijd mogelijk om deze zelf te beheren middels een gebruiksvriendelijk CMS-systeem. Uiteraard zijn onze websites altijd ultra-responsive en Google-vriendelijk.

 • Social Media Beheer

  Social media beheer ontzorgd

  De rol van sociale media is inmiddels niet meer weg te denken uit de privésfeer. Ook zakelijk hebben de sociale media kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram zich een weg weten te banen naar de consument.

  Nog niet aan boord gesprongen van de 'sociale' trein? Het is nog niet te laat, maar doe het wel nu! Hookstone helpt je hiermee graag een stap vooruit. Geïnteresseerd om de zorgen van de sociale media aan ons over te laten? Neem vrijblijvend contact op, wij informeren je graag naar de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN