Over

Herkenbaarheid, daar werken we graag aan mee.

Reclamebureau Hookstone is de liefdesbaby van het creatieve reclamebureau en de spitsvondige toeleverancier. Een soort van ‘match made in heaven’. Dit voor gepassioneerde ondernemers en KMO’s waarmee wij een leuke, gezellige klik hebben.

Gedreven starters geven we graag een vliegende start. We bepalen samen een passende merkstrategie en verwerken dit vervolgens in een knap logo en een aantrekkelijke huisstijl. How you like me now?

Ondernemingen die nood hebben aan een frisse, dynamische wind? Bij Hookstone is het alle hens aan dek. We werken graag mee aan een voorspoedige toekomst.

Naast strategie en ontwerp kun je bij Hookstone ook terecht voor de bestellingen van al je druk-, print- en plaatmateriaal. Sinds de start van ons bedrijf bedenken en creëren wij ook diverse reclame-uitingen, denk aan gevelreclames, beletteringen, reclamezuilen en meer.

Wil jij ook graag samen aan de slag met een sterk merk? Laat het ons weten.

Klanten op een informele wijze helpen met de groei van hun bedrijf, daar hou ik van. Samen werken, samen groeien. Meedenken en onderling sparren over nieuwe ideeën is een van mijn favoriete bezigheden. Met enige trots kan ik vertellen dat sinds de oprichting in 2013 Hookstone al meer dan 150 verschillende bedrijven geholpen heeft met de groei van hun herkenbaarheid.

In mijn vrije tijd hou ik mezelf graag bezig met mijn eigen ginmerk ‘LAM Gin’, muziek & film. Ook organiseer ik op regelmatige basis kleinschalige evenementen voor het goede doel, dit samen met de Rotaract van Haspengouw. Enkele voorbeelden zijn ‘Haspengouw Quizt’ en ‘Rotarally Haspengouw’.

Pim Leurs

Eigenaar

Branding_Foto2
website-juliajewels (Groot)

Waarom ‘Hookstone’? Een sterke branding strategie en identiteit is onmisbaar voor ieder bedrijf. Je kunt dan ook spreken van de hoeksteen van iedere onderneming.

Visit_RaetsRE_Mockup_Banner